Haber

Altay Bayındır’ın sakatlığıyla Fenerbahçe’de forma şansı bulan İrfan Can Eğribayat için Türkiye ve Avrupa’dan kulüpler sıraya girdi.

Altay’ın sakatlığının ardından Fenerbahçe’nin kalesine giden İrfan Can, performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

TRABZONSPOR VE GÖZTEPE İZLE KAPAT

Sezon başında Göztepe’den sarı-lacivertlilere kiralanan 24 yaşındaki file bekçisi için Trabzonspor’un da devreye girdiği bildirildi. Fenerbahçe, İrfan Can’ı satın alma opsiyonuna sahipken, Trabzonspor yönetimi Göztepe’nin kapısını çaldı. Şu anda Premier Lig’de mücadele eden Southampton’ın İrfan Can Eğribayat’ı yakından takip ettiği de vurgulandı.

SERBEST BIRAKILIRSA BİLGİ DÜĞMESİNE BASACAKLAR

Kümede kalma mücadelesi veren Southampton’ın Şampiyonluğa düşmesi halinde İrlandalı kalecileri Gavin Bazunu’yu satarak İrfan Can ile devam edecekleri kaydedildi. Göztepe’nin yüzde 70 hissesine sahip Sport Republic’in kulübü Southampton’ın, küme düşme durumunda İrfan Can’ı kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

4 MAÇTA KÖKÜ KORUDU

2020-2021 döneminin başında Adanaspor’dan Göztepe’ye transfer olan İrfan Can, geçen sezon taraftarla yaşadığı gerginlik nedeniyle süresiz olarak kadrodan çıkarıldı. Sezon başında Fenerbahçe’ye giden İrfan Can, ilk kaleci Altay Bayındır’ın yedeği oldu. Ancak Altay’ın sakatlığı sonucu kaleyi devralan İrfan Can Eğribayat son 4 maçta kaleyi korudu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu