Haber

Dursun Özbek’ten Ali Koç’a: Yarışmamıza sahada devam edeceğiz

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali KoçGalatasaray Kulübü’nün yaptığı son açıklamalarla ilgili Galatasaray Lideri Dursun Özbekdavet ederek” Sizleri, dilediğiniz zaman, istediğiniz kanalda, istediğiniz kişilerle milyonların önünde her şeyi açık yüreklilikle değerlendirmeye, tartışmaya ve kamuoyunu aydınlatmaya davet ediyorum.”ifadeleri kullandı.

Başkan Özbek, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden bu davete yanıt verdi ve açıklama yaptı. Sahada rekabete devam edeceklerine değinen Lider Özbek, şu ifadeleri kullandı:

“Bana gönderdiğiniz davetiye metnini üzüntüyle okudum. Bu yazı ile lideri olduğunuz Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Türkiye’ye katkı sağlamak yerine futbolu saha dışına çıkarmak için çaba sarf ettiği açıkça görülmektedir. Türk futbolunda “herkes için adalet” arayışımızı çok iyi anlıyorum.Sahadaki başarısızlıkları saha dışında bir umutla telafi etmeye çalışan bu tür yaklaşımların Türkiye’ye fayda sağlamayacağını bizim kadar siz de biliyorsunuz. Futbolun sahada oynandığını ve adaletin herkes için değerli olduğunu tüm paydaşlarımıza hatırlatmaya devam edeceğiz.Sistemi buna göre tasarlamaya çalışanların karşısında her zaman duracağız.

Zaman zaman yaşanan gerilimlerden hepimiz etkilensek de Türk futbolunun ve kulüplerimizin vizyonunu geliştirmek ve maliyeti yükseltmek için ortak çaba ve sağduyu ile hareket etmek hepimizin sorumluluğu olmalıdır. Tüm bu aksi çabalara rağmen biz sahada rekabetimize devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu