Haber

Hastaları ‘Şifa Eldiveni’ ile Tedavi Ettiği Söylenen Şüheda Kaya’nın Hayatı ve Serveti Dikkat Çekti!

Dilan-Engin Polat çiftinin beş yılda büyük bir servete sahip olması ve kara para aklama, dolandırıcılık gibi iddialarla tutuklanmalarının ardından sosyal medya fenomenlerinin lüks hayatları incelenmeye başlandı. Gerçek Gündem grubu, hastaları ‘şifalı eldivenlerle’ tedavi ettiklerini söyleyerek servet kazanan Şüheda-Cem Kaya çiftini araştırdı.

Dilan-Engin Polat çiftinin kısa sürede büyük bir servete sahip olmasıyla ilgili soruşturmanın ardından çok sayıda suç işlendiği iddia edilmiş, Polat çifti gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Bu olayın hemen ardından fenomenlerin lüks yaşamları tek tek araştırılmaya başlandı.

Özlem-Tayyar Öz çifti ve Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk ile eşi Yasin Türk’ün de ultra lüks hayatlarıyla dikkat çektikleri için mal varlıklarının araştırılması istendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken Gerçek Gündem grubu, hastaları şifalı eldivenlerle tedavi ettiklerini söyleyerek lüks bir hayat yaşayan Şüheda-Cem Kaya çiftinin mal varlıklarını araştırdı.

Araştırmaya göre iş hayatına CŞK Dokuma firması aracılığıyla eşarp ve şal satarak başlayan Şüheda Kaya’nın markası 2016 yılında kuruldu.

CŞK şal-eşarplarıyla kısa sürede üne kavuşan Kaya çifti, markanın tanıtımını yapmak amacıyla TRT 1’de yayınlanan Ece Erken’in Güzel Fikir programına katıldı.

Tekstilde aradıklarını bulmuş olmalılar çünkü Kaya çifti geçtiğimiz yıl ‘Canlandıran Şifa Kurumları’ adında bir alternatif tıp merkezi kurdu.

Şüheda Kaya, kurdukları alternatif tıp merkezinin ardından taktığı eldivenlerle hastalara masaj yaparak iyileştirdiğini iddia etmeye başladı.

Kaya bu sitedeki çalışmalarını şöyle anlatıyor:

‘Canlanma + Şifa’ diyerek bu yola çıktım. Bir hayalle gözlerimi açtım ve büyük bir özveriyle altyapımızı oluşturdum. Bize ve bizden sonra gelecek nesillere fayda sağlamak amacıyla emekli oluyorum. Yürüyüp koştuğumuz zamanlar olacağını biliyorum. ‘Meridian Terapi’ alternatif tıp yöntemini tüm dünyaya duyuracağız. Öncü olmak ve özgün olmak büyük çaba gerektirir. Bu zevk hepimize nasip olsun. Yüreğinizde en ufak bir kıpırtı bile varsa ya kendinizi canlandırıp iyileştirebilirsiniz ya da bu işi benimle el ele verip kendinizi gururlandırabilirsiniz.”

Kaya çiftinin markası olan Canlandırma Şifa Kurumları’nın internet sitesinde “Belgelerimiz” adı altında sergilenen belgelerden dördünün örnek belge olması dikkat çekiyor.

Şirketin hukuki süreçleri ‘PROFELİS BİLİŞİM VE İTİRİ İNŞAAT HAKLAR SERVİZ HİZMETLERİ TAŞIMACİLİK İNŞAAT DANIŞMANLIK ORGANİZASYON TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ’ aracılığıyla yürütülmektedir.

En son 2021 yılında sermaye artırımına gittikleri şirketin aktiflerinin toplam değerinin 500 bin TL olduğu görülüyor.

İlk şubesi İstanbul’da bulunan Canlandırma Şifa Kurumları’nın ikinci şubesi 6 Kasım’da Ankara’da açıldı.

Sık sık lüks araç ve çantalarla paylaşım yapan Kaya’nın mal varlığının fiyatının gerçekliği tartışma yarattı.

Kaya çiftinin dünyanın en yüksek oteli olan ve günlük maliyeti yaklaşık 50 bin TL olan Burj Khalifa otelinde tatil yaptıklarına dair paylaşımı çok konuşuldu.

Lüks yaşamlar ve fenomenlerin faydalarını konu alan araştırmaya Kaya çiftinin dahil olup olmayacağını bilmiyoruz.

Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu