Teknoloji

İstanbul Kadıköy Lisesi’nin Girişimcilik Zirvesi 19 Mayıs’ta Başlıyor

İstanbul Kadıköy Lisesi öğrencileri tarafından organize edilen Girişimcilik Zirvesi 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

2022 yılında açılmış İstanbul Kadıköy Lisesi Girişimcilik Kulübü’nün yeni etkinliği için geri sayım başladı. 2022 yılında açılan kulüp kısa sürede Türkiye’de ses getiren etkinliklere imza atarken 19 Mayıs’ta Girişimcilik Zirvesi’nin düzenleneceği açıklandı. “Alanında iyi, deneyimli, girişimci insanlarla öğrencileri buluşturabilmek ve etkileşim sağlayabilmek” amacıyla faaliyetlerine başlayan İKL Girişimcilik Kulübü ilk etkinliğini 2022’de gerçekleştirmişti.

3. Etkinlik 19 Mayıs’ta

İlk etkinliğini 20-21 Haziran 2022 tarihinde, ikinci etkinliğini ise 20 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştiren İKL Girişimcilik Kulübü öğrencileri, şimdi ise 3. Etkinliklerini Girişimcilik Zirvesi adı altında gerçekleştirecek. Özellikle 2023 yılındaki etkinliği ile büyük ses getiren kulüp, alanında önemli isimleri misafir ederek öğrencilerle buluşturmuştu. Bu yıl girişimler ve girişimciliğe odaklanacak etkinlikte bu alanda Türkiye’de ön plana çıkan isimler konuk olacak.

İstanbul Kadıköy Lisesi’nin Girişimcilik Zirvesi 19 Mayıs’ta Başlıyor

Lise Öğrencilerine Örnek Oluyor

İKL Girişimcilik Kulübü’nün çalışmaları aynı zamanda İstanbul Kadıköy Lisesi öğrencileri için de örnek teşkil ediyor. Farklı alanlarda eğitim alarak çalışmalar gerçekleştirmiş kişilerin etkinlik kapsamında öğrenciler ile bir araya gelmesi, öğrencilerin pek çok konudaki soru işaretlerini gidermesini sağlıyor. Lise dönemi sonrasında farklı alanlarda kariyer yapmak isteyen öğrencilerin merak ettiği konularda bilgi almasını sağlayan etkinlikte, bu yıl da yine renkli görüntüler eşliğinde başarılı girişimler konuşulacak.

19 Mayıs’taki etkinlik için detaylı program önümüzdeki günlerde belli olacak .

aksekihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu