Haber

Kahramanmaraş’ta deprem oldu mu? Az önce deprem mi oldu? Kahramanmaraş’ta son dakika depremleri! 8 Şubat AFAD ve Kandilli deprem listesi!

Kahramanmaraş deprem mi oldu Sorusu, geçtiğimiz dakikalarda yaşanan olaylar arasında en çok merak edilenlerin arasında yer aldı. Zaman zaman meydana gelen artçı sarsıntılar nedeniyle Kahramanmaraş’ta vatandaşlar deprem mi yaşadı? Sorusuna internette yanıt arıyor. Peki, Kahramanmaraş bir sarsıntı mıydı? Az önce deprem mi oldu? Kahramanmaraş’ta son dakika depremleri! 8 Şubat AFAD ve Kandilli sarsıntı listesi!

KAHRAMANMARAŞ SARSMASI MIYDI?

Kandili Rasathanesi’nin verdiği bilgiye göre bugün Kahramanmaraş’ta çok sayıda deprem meydana geldi. Son saatlerde meydana gelen depremler için haberimizde yer alan link üzerinden en son depremlerin listesine ulaşabilirsiniz. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Son dakikadeprem haberler i ile vatandaşlar anında şok haberler veriyor. Kandilli Rasathanesi yerel olarak deprem araştırmaları yapmakta ve sitesindeki son 500 depremi kamuoyuna sunmaktadır.

KAHRAMANMARAŞ SON DEPREM LİSTESİ GÜNCELLENMİŞ ANINDA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu