Haber

Karşı şeride geçen otomobil savaş alanına döndü: 4 yaralı

Karşı şeride geçen otomobil savaş alanına döndü: 4 yaralı

UŞAK – Uşak’ta karşı şeride geçen otomobilin kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Araba bir metal yığınına dönüştüğünde çarpışma bir savaş alanına dönüştü.

Kaza, Uşak-Ankara karayolu Selçuklu Köprülü Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre; Ankara istikametinde hareket eden İ.K. İdaresindeki 64 KL 803 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. 61 AFM 213 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada orta refüjdeki ağaçların yola savrulması sonucu İzmir istikametinde seyir halinde olan OA idaresindeki 64 KN 452 plakalı otomobil metal yığınına döndü. Kaza anında oradan geçmekte olan 64 ACG 547 plakalı motosikletin sürücüsü GD paniğe kapılarak düşerek yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan araç ve motosiklet sürücüleri ile karşı şeride geçen otomobilde yolcu olarak bulunan OE, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavileri devam eden 4 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu