Teknoloji

Neye İnanacağımızı Şaşkınız: Starfield Gibi Xbox’a Özel Oyunlar PlayStation 5’e Gelebilir!

Video oyun dünyasının değerli temsilcileri arasında yer alan Xbox ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Microsoft’a yakın kaynakların iddialarına göre şirket, “Xbox’a özel” oyunlar üretiyor, onu daha az özel kılacak . Eğer bu iddia doğru çıkarsa Xbox ve Microsoft ekosistemi için geliştirilen bazı oyunlar çok yakında çıkacak. Oyun istasyonuve Nintendo Switch sahipleri tarafından bile oynanabilir.

Edinilen bilgiye göre Xbox grubunun çoklu platform desteği için üzerinde çalıştığı oyunlardan biri de şu: Yıldız Alanı geliyor. Bu oyunun PlayStation 5 için de çıkacağı iddia ediliyor. Ancak Microsoft’un bu konuda son derece gizli davrandığını da belirtmeliyiz. Şirket konu hakkında sessiz kaldı ve herhangi bir yalanlamada bulunmadı. Ancak Microsoft asılsız iddiaları reddediyor. reddedilme hakkındaAçık sözlüydü.

Hi-Fi Rush ve Sea of ​​​​Thieves gibi oyunlar için de benzer planlar var!

Microsoft’un çoklu platform desteğine yönelik planları Starfield ile sınırlıdır özel olmayacak İnanılmaktadır. Bahsedilen oyunlar arasında Hi-Fi Rush ve Sea of ​​Thieves gibi yapımlar da yer alıyor. Aslında bu oyunlara verilecek destek sadece PlayStation 5 ile sınırlı kalmayacak, Nintendo Anahtarı Gelecek versiyonlar için çalışmaların devam ettiği söyleniyor. Ancak Microsoft yönetiminden bazılarının böyle bir kararı Xbox satışlarını olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle onaylamadığı yönünde söylentiler de mevcut. Açıkça söylemek gerekirse Microsoft’un başı dertte.

PlayStation ve Xbox ekosistemlerindeki özel oyun savaşının kazananının Sony olacağı aşikar. Microsoft’un bu darboğazdan kurtulmak için böyle bir şey planladığı belirtiliyor. Bu iddialar doğru çıkarsa Xbox’a özel oyun diye bir şey kalmayacak. kalmayabilir . Ancak oyunlar daha fazla ekosistemde daha fazla oyuncuya ulaşabilir, daha fazla satış Aynı zamanda şu anlama da geliyor. Yani Microsoft para kazanmak için ya Xbox satışlarına güvenecek ya da Game Pass ve oyun satışlarına odaklanacak. Bekleyip göreceğiz neler olacağını…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu