Haber

Vatan Partisi Genel Başkanı İnce Kocaeli’de konuştu

Ülke Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kocaeli’nin Derince, Körfez, Gölcük ve Başiskele ilçelerini ziyaret etti.

Derince ilçesinde bir kafede muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen İnce, hükümetin yanlış politikalarını eleştirdiğini ve doğruları desteklediğini belirtti.

6 masalı partilerin bazı üyelerinin Türklük ve Atatürk’e yönelik açıklamalarını eleştiren İnce, “Vallahi ben bu iktidardan kurtulmak istiyorum. Doğru ama FETÖ’cülerle ya da FETÖ’cülerle işbirliği yapamam. PKK’lılar, ben de istemiyorum. Onun için tek başımıza hareket ediyoruz. Ne sağdan ne soldan, Atatürk yolunda.” sözünü kullandı.

İnce, konuşmasının ardından Tüpraş’ın teklif ettiği ek zammı kabul etmeyen ve çalışmaları yavaşlatmak için harekete geçen işçileri ziyaret ederek desteğini dile getirdi.

Daha sonra Körfez ilçesindeki Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen sivil toplum kuruluşları toplantısına katılan İnce, Millet İttifakı’nın iktidar değişikliği getiremeyeceğini savundu.

İttifakın dün açıkladığı anlaşma metnini değerlendiren İnce, şunları söyledi:

“Tartışmalı konular konuşulmadı, halının altına süpürüldü. Mesela İstanbul Sözleşmesi’ni bile yazamadılar. Peki kadını şiddetten koruyacak mıyız, ailede, sokakta yazmıyor. Gidecek miyiz? tarikatlara eğitim mi yoksa değil mi?”

Derince, Körfez ve Gölcük ilçelerini ziyaret eden İnce, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

İnce, Başiskele ilçesi Kullar mevkiinde nakliyeciler kooperatifi üyeleriyle görüştükten sonra kentteki programlarını tamamladı.

haber-korfez.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu