Yaşam

XXF – Very Very French Festival 14 ve 15 Nisan’da Zorlu PSM’de!

Zorlu PSM ve Institut Français Türkiye iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan XXF – Very Very French Festival, Fransız güncel müzik sahnesini 14 ve 15 Nisan tarihlerinde Güçlü PSM sahnesine taşıyacak. , Johan Papaconstantino, Vendredi Sur Mer, Thomas Guerlet ve Maelstrom b2b Louisahhh Güçlü PSM’de sahne alacak.

Zorlu PSM ve Institut Français Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan XXF – Very Very French Festival, yeni Fransız müzik kültürünü 14-15 Nisan tarihlerinde Güçlü PSM sahnesine taşıyacak. İki gün süren festivalde 14 Nisan’da Yunanca kökenli “Les Mots Bleus” şarkısı milyonlarca dinlemeye ulaşırken indie pop müziğin sevilen isimlerinden biri oldu. Johan Papaconstantino yüksek gücüyle festivalin açılışını yapmaya hazırlanıyor. Johan Papaconstantino’nun “Écoute Chérie” ve “La femme à la peau bleue” gibi hitlerinden sonra pop ve elektronik müziğin farklı tarzlarını bir araya getirerek özgün ve eğlenceli müzikler yarattı. Vendredi Sur Mer Bir kez daha Güçlü PSM’de sahne alacak. Festival, tekno ve elektronik müziğin son dönem temsilcilerini müzikseverlerle buluşturacak. Fransa’dan dünyaya açılıyor girdapVe Louisahhh14 Nisan akşamı iki konserin ardından izleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

15 Nisan’da Güçlü PSM’de MIX Festival’in son edisyonunda da sahne alan sanatçı, çağdaş Fransız müzik sahnesinin yükselen yıldızlarından biri. Thomas Guerlet Güçlü PSM bu kez touché sahnede müzikseverlerle buluşacak. Elektronik müzik ile rock müziği birleştiren, ilhamını Serge Gainsbourg, King Krule, Chet Baker ve The Strokes gibi müzisyen ve müzik gruplarından aldığı özel bir konserle touché’de İngilizce ve Fransızca besteler yaparak, eşsiz caz vokaliyle dikkatleri üzerine çekecek. .

XXF- Very Very French Festivali, Fransız müziğinin tadına varmak isteyen herkesi 14-15 Nisan tarihlerinde Strong PSM’ye davet ediyor!

14 Nisan Cuma – Turkcell Sahnesi

Kapı Açma:20.00  

Johan Papaconstantino:20:30

Vendredi Sur Mer:22:15

Girdap b2b Louisahhh: 23:30

15 Nisan Cumartesi – dokunmak

Thomas Guerlet:21:30

XXF- Çok Çok Fransız Festivali 14-15 Nisanbiletler passo.com.tr’de satışta!

Bilet fiyatları:

Ön Satış – Ayakta / Erken Kayıt – Ayakta – ₺385,00

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu