Haber

Başakşehir’den muhteşem geri dönüş: Piatek hat-trickle kazandı

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında RAMS Başakşehir, Tümosan Konyaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Maça etkili başlayan ev sahibi Konyaspor, 8. dakikada öne geçti. Cikalleshi’nin pasında ceza sahası içinde topu alan Prip, topu ağlara gönderdi: 1-0. Yeşil-beyazlılar, 14. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Sol kanattan Moreno’nun yaptığı ortanın ardından Cikalleshi’nin üzerinden atladığı topu Prip buldu ve topu ağlara gönderdi: 2-0. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda konuk ekip Başakşehir oyuna ağırlığını koydu ve Metehan Mert’in Emirhan İlkhan’a yaptığı müdahalenin ardından VAR incelemesi sonrasında penaltı kazandı. 67. dakikada Piatek topun kontrolünü eline aldı ve skoru 2-1 yapan golü kaydetti.

Başakşehir 79. dakikada eşitliği sağladı. Sağ kanattan Deniz Türüç’ün ortasında Piatek kafayla topu ağlara gönderdi: 2-2. 90+2’de ceza sahasında Souza’nın ortasıyla buluşan Piatek, sert vuruşla topu bir kez daha ağlara gönderdi ve takımına galibiyeti getiren golü attı. Maçı 3-2 kazanan Başakşehir puanını 30’a çıkararak 8. sıraya yükseldi. Ev sahibi ekip 21 puanla 19. sırada yer aldı. (SPOR HİZMETİ)

haberserdivan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu