Haber

Devlet Bahçeli’den The Economist’e tepki: Geri adım atarsak onlar kadar duygusuz oluruz

ensonhaber.com

Cumhur İttifakı mitingleri hızlandırdı…

Nitekim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aynı gün farklı illerde miting yapıyor.

Bu kapsamda Bahçeli’nin şu anki durağı Balıkesir oldu.

Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, 14 Mayıs’a ilişkin vatandaşlara açıklamalarda bulundu.

“Geri adım atarsak, biz de onlar kadar açgözlüyüz”

Gündemle ilgili önemli mesajlar veren Bahçeli, son günlerde tartışmaların odağında olan İngiliz The Economist’e de seslendi.

Bahçeli’nin sert tepki gösterdiği açıklamalar şöyle:

PKK, Kılıçdaroğlu’na açık bir takviyedir, küresel emperyalizm Kılıçdaroğlu’nun zihinsel kodlarını ele geçirmiştir. The Economist dergisi ‘Erdoğan gitmeli’ diyor. Küresel sermaye çeteleri Türkiye’nin yanında yer alamaz; Türkiye’yi sömürge ülkesi yapamazlar. Geri adım atarsak onlar kadar açgözlüyüz.

Faiz ortakları, terör örgütleri, Türkiye düşmanları, tefeciler, faizci bankerler, karanlık lobiler, İslam karşıtı alaylar bir anda Türkiye’nin önüne geçti. 2023’ün en önemli seçiminin Türkiye’de olacağını tartışmaya başladılar. Cumhuriyet’ten intikam almak istiyorlar. 15 Temmuz’un intikamını almak için algı operasyonlarını hızlandırıyorlar. Tehdit çok ciddi.

Ne oldu?

The Economist dergisi, Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimleri Türk bayrağı ve ” Erdoğan gitmeli”, “Demokrasiyi kurtarın”Ve ” OyÜzerinde ” yazan çıkartmalar vardı.

Economist editörleri tarafından yazılan makale “ Türkiye Erdoğan’ı görevden alırsa her yerdeki demokratlar cesaretlendirilmelidir.”başlığı altında yayınlandı.

haber-bornova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu