Teknoloji

Final Fantasy 16 PC Oyuncularıyla Yakında Buluşacak

Üretici Naoki Yoshida tarafından söylenenlere bakılırsa, Final Fantasy 16 PC için fazla uzak olmayan bir zamanda çıkacak. Optimizasyonun son aşamalarındalarmış. Ayrıca bir de demonun yayınlanması bekleniyor.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 PC İçin Çok Yakın Zamanda Duyurulabilir


Hatırlayacağınız üzere 2023 yılının Eylül ayı içerisinde Final Fantasy Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Final Fantasy 16 oyununun PC versiyonu ile ilgili çalışmaların başladığı müjdelenmişti. Her ne kadar net bir tarih verilmemiş olsa da, 2024 yılını beklemeye başlamıştık.

Final Fantasy 16 PC Versiyonu Hazır Olmak Üzere

Yakın bir zaman önce Game Informer tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan üretici Naoki Yoshida, uyarlama işleminin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi. Ne var ki halen bir çıkış tarihi verilemiyor.

“Geliştirilme aşamasında bulunduğumuz nokta açısından, halihazırda optimizasyonun son aşamalarını çözmeye çalışıyoruz. PC versiyonunu ne zaman satışa sunacağımız, oyuncuların ihtiyaç duyacağı PC sistem gereksinimlerine ve özelliklerine bağlı. Yani bunu çözmeye çalışıyoruz. Doğal olarak, PC özellikleri bir şekilde yüksek olacak gibi görünüyor.”

Her ne kadar Yoshida şu an için Final Fantasy 16 oyununun PC versiyonu hakkında daha fazla bilgi verememiş olsa da, belirlenecek çıkış tarihi öncesinde bir demonun yayınlanacağı müjdelendi. Yani tam sürümü almadan önce, demo sayesinde bilgisayarınızın yeterli olup olmayacağını net bir şekilde görebileceksiniz.

Görünüşe göre, merak edilen detayların paylaşılabilmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ancak üretici Naoki Yoshida, oyuncuların fazla bir süre beklemeyeceklerini söylüyor. En azından önümüzde bir yıllık bir süre yokmuş. Bu da bizler için sevindirici olsa gerek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Final Fantasy 16 ilginizi çekiyor mu? Bilgisayarınızda oynamayı bekliyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

karapurcek-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu