Haber

Gerginliğe mola: Kaftancıoğlu ve tüm cumhurbaşkanları İmamoğlu’nu ziyaret edecek

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, beraberindeki il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte yarın (22 Aralık) saat 09.00’da Ekrem İmamoğlu’na dayanışma ziyareti gerçekleştirecek. İmamoğlu, CHP heyetini Saraçhane’deki Cumhurbaşkanlığı binasında kabul edecek.

Canan Kaftancıoğlu ile yaşanan gerilim, Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine geri zekalı dediği gerekçesiyle hapis ve siyaset yasağı cezasına çarptırılmasından önce gündemdeydi. Ekrem İmamoğlu, Habertürk yazarı Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamada Kaftancıoğlu ile fikir ayrılıkları olduğunu kabul ederek şu ifadeleri kullandı:

“(Bizim aramızda) Elbette bir sorun var. CHP bu. Biat yok. Kavga var. Burada farklı niyetleri tartışıp sonuca varma geleneği var. Canan Kaftancıoğlu’yla bazı konularda farklı düşünüyoruz. ve bunu birbirimize söylüyoruz.Bu medeni bir devlettir.O çok net bir insandır.Görüş ayrılıklarımızın olduğu bir gerçektir ama bunun detayları bir iç meseledir.Ancak söylendiği ve söylendiği gibi diye bir durum yok, olamaz. Daha fazla konuşmaya gerek yok. Farklılıklarımızın olması amacımızın birebir olduğu gerçeğini değiştirmiyor.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu