Yaşam

Heart Dead End 20.Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Heart Dead End 1.Bölüm Tek Parça Full İzle

TRT 1’in dram dolu dizisi Yürek Çıkmazı dün akşam 20. bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Gold Film imzasıyla izleyici karşısına çıkan Yürek Çıkmazı’nın senaryosunu Ayla Hacıoğulları, Vilmer Özçınar ve Toprak Karaoğlu birlikte yazıyor. Yeni bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Heart End, son bölüm, tek parça tam izleme ekranı…

Heart Dead’in son bölümünde; Kader’in bıraktığı ses kaydını dinleyen Halil ve Zeynep, tanımadıkları kadının tekrar aramasıyla beklenmedik bir duruma düşer.

Zeynep’i Cem ve Armağan’ın evinde bırakmak isteyen Halil, töreni burada yapmayı planlamaktadır. Zeynep ise hala ailesine küser ve bunu kabullenmek istemez.

Ancak Halil ona bu durumu kabul ettirecektir. Zeynep’i bu yaşlara onlar getirdiler ve bunu hak ediyorlar. Halil’i gücendiremeyen Zeynep, anne babasına karşı hâlâ tutumludur. Cem ve Armağan, damat olarak kabul etmedikleri Halil sayesinde kızlarına kavuşurlar.

Kardeşlerinin bu isteğinde bulunmasını isteyen Halil, Yılmaz’ın bu duruma karşı çıkacağını düşünse de babası tamam demiş. Feride’nin Kıvanç’la gitmesi ve eve dönmemesi onu çılgına çevirir. Feride’den böyle bir şey beklemeyen Yılmaz, kızını huzura kavuşturur ve onu hayatının en zor kararını vermeye zorlar.

Ali Fuat’ın öldüğü gece hakkında Ömer’den yeni bilgiler alan Halil, Cem’in kapısını çalacaktır. Halil’in Cem’e karşı suçlayıcı tavrı onu rahatsız eder ve tansiyon yükselmeye başlar. Caner ise Zeynep ve Halil’i üzmek için yeni planlar yapar.

Heartbreak Before bölümünde neler yaşandı?

Cenazeden sonra; Acısını bir nebze olsun unutmak ve Ali Fuat’a verdiği sözü yerine getirmek isteyen Halil, kulübü açılışa hazırlamak için gece gündüz çalışır. Ali Fuat’ın vasiyetinin açıklanmasının ardından mirasın tamamının Halil’e ait olduğu öğrenilir. Gerçeği kendisinden sakladığı için Halil’le arası bozulan Zeynep ve Halil, irade yüzünden yeniden gerginleşir. Halil, Ali Fuat’ın istediği gibi Zeynep’le evlenip babasının tüm servetini Zeynep’e devretmek ister. Bu, Ali Fuat’ın kendisinden son isteğidir. Zeynep ise soyadını alamadığı bir babanın malını reddeder. Bu miras artık evliliklerinin önündeki en değerli engeldir. Yılmaz, kızını adım adım boşanmaya sürüklerken, Baht’la yeni bir hayata başlamanın derdindedir. Ancak Kader’in Yılmaz için farklı planları vardır. Yılmaz’ın hak ettiği cezayı alması için ilk adımı o atar ve Zeynep’in telefonuna sesli mesaj bırakır.

Heartbreak Part 20 Tek Modül İzleme Ekranı

KALP ENGELLEME SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu