Haber

HÜDA PAR liderinden 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası Trabzonlulara zeytin dalı

Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine kilitlenmişken, AK Parti listelerinden seçime girecek olan HÜDA PAR’ın Trabzon’da açtığı seçim tribünü kentte büyük gerginliğe neden oldu.

HÜDA PAR’IN TEPKİ VERDİ

Yaşanan gerginliğin ardından onlarca vatandaşın tribünleri kaldırmaya davet etmesi ve güvenlik güçlerinin ortaya çıkmasıyla gerginlik azalırken, dün akşam sokağa inen HÜDA PAR’a Trabzon’dan çok sayıda kişi tepki yürüyüşü yaptı.

YAPICIOĞLU HABERLER.COM STÜDYOSUNA KATILIYOR

Kentte tansiyonun dorukta olduğu bir dönemde Haberler.com stüdyosuna konuk olan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Siyaset yapma hakkımızı engelleyenler bundan kurtulamayacaklar. Cezalandırılsın. Ortalığı karıştırmak isteyen hesap versin. , Sorun değil.

“BAYRAĞA KARŞIYIZ GİBİ ‘HIFT’ DİYORLAR”

Birkaç provokatörün provokasyonlarının daha tatsız olaylara yol açmasını istemiyoruz. Mesela diğer standımızdaki dev Türk bayrağını görmezler gibi bize bayrak hediye etmeye geliyorlar. Ancak standımızda daha büyük bir bayrak var. Bu tür insanları sinirlendiriyor. Sanki bayrağa karşıyız. Trabzon’da ‘O bayrağı oradan kaldırın’ diyorlar. Bu sadece senin bayrağın mı? Bu bayrak 85 milyonun bayrağıdır. O bayrağı oradan hangi hakla kaldırıyorsun?”

YAPICIOĞLU’DAN TRABZONLULARA ZEYTİN DALI

Yapıcıoğlu’nun canlı yayında yaptığı açıklamalar ses getirirken, akşam saatlerinde Trabzon’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Barakaya yuvarlanan belediye otobüsünde 4 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Kazanın ardından HÜDA PAR Başkanı Yapıcıoğlu yaptığı paylaşımla zeytinin yarısını Trabzonlulara adeta teslim etti.

“YAKINLARINI KAYBEDEN KARDEŞLERİMİN ACILARINI PAYLAŞIYORUM”

Yaptığı konuşmalarda kentte yaşanan olaylara Trabzonluların değil bir avuç provokatörün sebep olduğuna işaret eden Yapıcıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sonucunda meydana gelen kazada şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Trabzon’da belediye otobüsünün devrilmesinin ardından yaralılara acil şifalar diliyorum.Yüreğimizin daha fazla yanmaması en büyük temennimizdir.Yakınlarını kaybeden kardeşlerimin acısını paylaşıyor, onlara sabırlar diliyorum.”

olur-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu