Haber

Mustafa Şentop, 19 Mayıs mesajında ​​Atatürk’ten bahsetmedi ama Erdoğan’ı övdü

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı bildiride Atatürk’ü anmadı. Şentop, mesajında ​​Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüde bulunarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gençlerimizi hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de cesaretlendirmiş ve hedeflerine ulaşmalarının önünü açmıştır. 14 Mayıs seçimlerinde genç milletvekillerimiz TBMM’de göreve başlayacak.”

Milletvekili Lideri Şentop, sosyal medya hesabından paylaştığı tepkisel mesajda şunları kaydetti:

“Genç Arkadaşlarım;

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Milli Mücadelemizin ilk adımının atıldığı tarihin gençlerimize armağan edilmiş olması tüm dünyaya verilmiş en değerli beyandır.

İlk adım, ilk kıvılcımdır. İstanbul’dan Samsun’a yapılan yolculuğun ufku istikbal, gayesi ise istiklal idi.

Gelecek, Siz, Bizim Geleceğimiz…

Bu gelecek asla omuzlarınıza yüklenen bir yük ve beklentiler sarmalı değildir.

Gelecek, sizi ruhen, kalben ve zihnen daha neşeli ve umutlu kılacak, ışığı bugünü aydınlatacak zamanların habercisidir.

Hayat yolculuğunuzda izleyeceğiniz izler ve kararlar sizin özgür iradenizdir. Bu yolculukta sonsuza kadar yardımcınız olacağız. Desteğimize ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız.

Ancak hiçbir güç inancınıza, iradenize, fikrinize, kararınıza müdahale edemez, zorbalık veya endişe ile yıldıramaz. Amaçlar ve hayaller asla köleleştirilemez. Hedefleri gökleri aşan, hayalleri ufka sığmayanların kanatlarını tutamazlar. Millet olarak Türk Yüzyılına doğru yürürken bu gerçeğe gururla şahitlik ediyoruz.

Gurur duyuyoruz. Teknolojide, bilimde, sanatta, sporda, edebiyatta, sivil toplumda, siyasette kısacası hayattaki tüm çabalarınızla gurur duyuyoruz. Yaşadığımız deprem felaketinin ardından gece gündüz demeden kardeşlerinin yardımına koşan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki mazlumlar için, tüm ruhlar için gönüllerini ortaya koyan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Tüm dünyada emsal teşkil eden yüksek demokratik olgunluğunuzla gurur duyuyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşvikiyle hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de gençlerimizin hedeflerinin önünü açan genç milletvekillerimiz sonucunda TBMM’deki göreve başlayacaklardır. 14 Mayıs seçimlerinden. Gençlerimizin gücü ve fikirleriyle Milletimizin kalbi olan Meclisimiz daha da güçlenecektir.

Sevgili Gençler; 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tam katılımla demokrasimize güç katarak iradenizi sandığa yansıtacağınıza yürekten inanıyorum.

Kalbinizdeki sevgiyi biliyoruz. Bu aşk, gençliğinizin heyecanıyla birleştiğinde hiçbir şey önünüzde duramaz. Bu aşk her birimizin Vatanımıza, Milletimize, Bayrağımıza olan aşkıdır. Hayat, dünya, her şey değişir. Bu aşk dışında…

Aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizle daha nice mutlu anlar dilerim. Mutluluğun kuralı değildir ama başarı elbette yolculuğunuzu takip edecektir.

Büyük bir inancımız ve umudumuz var. Ama bizim aşkımız en büyük.

Seni çok seviyoruz. Mutlu tatiller.” (HABER MERKEZİ)

ivrindihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu