Haber

Trabzonspor’dan hakem performanslarına ilişkin açıklama

Trabzonspor KulübüHakem performanslarına ilişkin açıklama yapıldı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Galatasaray’ın, Atakaş HataysporVe Siltaş Yapı Pendiksporonların maçlarında “Hakem hatası”Söylenemeyen kasıtlı kararlar sonucu puanlarının çalındığı ve oyuncularının haksız kartlarla oyun dışı bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, Pendikspor maçı için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle görüşmelerde bulunulduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

“Siltaş Yapı Pendikspor maçının hakemine ceza verildiği belirtilmesine rağmen düdük çalmaya devam ettik ve TFF’ye ‘aynı maçın gözlemcisi raporunu değiştirmeye çağrıldı’ iddiasını iletmemize rağmen herhangi bir işlem yapılmadı VavaCars Fatih Karagümrük maçında Onuachu’nun attığı bariz gol geçersiz sayıldı.Pozisyonunda “Oyuncumuz, top kalecinin eline bile ulaşamadan kafasını vurmuş, hakem Ali Şansalan faul düdüğü çalarak VAR müdahalesini engellemişti. “

Açıklamada, hakem performanslarının dikkatle takip edilmesi talebinin TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye iletildiği vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:

“Ancak sistemin yine aynı şekilde ilerlediğini ve bazı hakemlerin başkalarıyla dalga geçmeye devam ettiğini görüyoruz. Haftalardır devam eden bu dramın finalinin F.Bahçe maçında oynanmamasını umuyoruz. hafta sonu oynayacağımızı ve Fairplay’in hakim olduğunu ve doğru oynayanın hakkıyla kazandığını.” “Ayrımcılık hakkının tanınmadığı bir maç olacak. Belirlediğimiz unsurlar dışında herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda gereğini yapacağımızı tüm futbol kamuoyuna duyuruyoruz.”

kovancilar-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu