Haber

AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat Seçim Gezilerine Devam Ediyor

AK Parti Aday listesinin açıklandığı günden itibaren seçim yolculuklarını aralıksız sürdüren AK Parti MKYK Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, dün Şenkaya, Olur, Uzundere ve Tortum İlçeleri gezisini gerçekleştirdi. Burada ilçe muhtarları ve ilçe belediye başkanları ile bir araya gelen vatandaşların Fırat’a ilgisinin yoğun olduğu görüldü.

Son günlerde Türkiye’nin ürettiği savunma sanayi silahlarına yönelik asılsız eleştiriler de vatandaşlardan tepki aldı. Erzurumlular, avukat Ersan Şen’in “Sihacılar karınlarını doyuramaz” sözlerine, “O adamın öngörüsü buysa profesör odur, asıl profesör buradaki halktır.

AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat’ın seçim kampanyasında konuştuğu köy halkından Ersan Şen’e tokat gibi geldi. Verilen hizmetlerin karın doyurmadığını söyleyen Profesör Ersan Şen’e köylüler, asıl Profesörün buradaki halk olduğunu söyleyerek yanıt verdi. Köylülerin bu yansımasına AK Parti MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Adayı Fırat, “Ümmetin çoğunluğu yanlışta ittifak etmiyor” dedi. Hadisi hatırlatarak cevap verdi.

Kahvehane sohbetleri, esnaf gezileri ve vatandaş sohbetleri yapan Fırat, sohbetlerinde Türkiye’nin 2002 yılı ve önceki yıllarını hasta adama benzetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olarak göreve geldiği ilk yıl, aşının hasta ülkeye yapıldığını ve bu aşının 20 yılda etkisini gösterdiğini kaydeden Fırat, “2002’de bu toprakların kalbinden bir aşı geliştirildi. Öyle bir aşıydı ki ‘hasta adamı’ yatağa hapsetti.Kendisine sebep olan tüm virüslere karşı direnç ve bağışıklık geliştirmeyi amaçladı ve başardı da.Anadolu çocukları tarafından geliştirilen bu aşı Türkiye’de ve Türkiye’de uygulanmaya başlandı. Son 20 yılda aşı etkisini tam olarak göstermeye başladı.Türkiye her alanda dirençli ve bağışık hale geldi.Saldırılar ve virüslerle “Çok kısa sürede karşı karşıya gelseler de onları ortadan kaldırmayı başardılar ve devam ediyorlar” güçlenerek yollarına devam ediyor. Örneğin, ne oldu? Türkiye, dünyada hiçbir devletin kolay kolay aşamayacağı bir ihaneti 15 Temmuz’da atlattı. Üstüne üstlük sınır ötesi operasyonlara başladı. Ne oldu?” Dünyanın en sarsıcı ekonomik saldırıları ve manipülasyonları kur saldırılarına karşı direnişle, ekonomiyi sarsmadan durdu ve çökmedi.

“Kötü savunma sistemlerim geçmişte kaldı”

AK Parti MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, 2002 öncesi Türkiye’nin savunma sanayiinde adeta felç olduğunu benzetmişti. Artık kendi kendilerine yeten bir savunma sanayine sahip olduklarını ifade eden Fırat, “Dışarıdan tüfek, uçak, tank alamayınca felç olan savunma sistemimiz artık kendi kendine yeter, hatta ihracatçı hale geldi. Bütün bunlar Türkiye’ye direnç ve bağışıklık kazandıran Anadolu aşısı ile mümkün.Sıradaki süreç artık Türkiye’nin ve Anadolu’nun gerçek gücünün ve potansiyelinin ortaya çıkarılması sürecidir.Hasta adam artık dirençli ve bağışıktır.Hasta adam artık Güçlü adam olma yolunda ilerliyor. 20’nci yüzyıl hasta adamın yüzyılıydı. Gelecek yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak’ şeklinde konuştu. – ERZURUM

haberomerli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu