Haber

Başkan Koca Koltuğu Kaptı

Kartepe Belediye Başkan Vekili M.Mustafa Kocaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu Elif Duru Gökırmak’a devretti.

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı ülke genelinde coşkuyla kutlanırken, Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, yerini Sarımeşe İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Duru Gökırmak’a devretti. Önder Kocaman, yeni Önder Gökırmak’a ilçe genelinde gerçekleştirilen yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

TALİMATLARIN VERİLMESİ

Kartepe’de yapılan çalışmalardan dolayı Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür eden yeni Lider Gökırmak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen etkinlik çok keyifli geçti. Bu etkinlikte harika zaman geçirdik. Burada olduğum için çok mutluyum. Okulumuzda bir oyun köşesi planladık. Bu bahiste gereğini yapmak, akıl oyunları köşesi oluşturmak istiyorum. Okulun çevresine fidan dikilmesini ve çevrenin güzelleşmesini istiyorum.

 

GEREKLİ EKİMİ SİZE VERECEĞİZ

Kartepe Belediye Başkan Vekili M. Mustafa Kocaman, “Önderimiz Elif’in huzurunda tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. içtenlikle teşekkür ederim. Hassas konuları seçtiniz. Çevredeki hassasiyetiniz bizleri çok mutlu etti. Ağaçlandırma noktasındaki çalışmalarınızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Her zaman yanında olacağız. Zeka oyunları konusunda çocuklarımıza gereken desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Çocuklarımızın başarısı bizi çok mutlu ediyor” dedi. Kartepe Belediye Başkanlığı’nı devralan Elif Ebru Gökırmak’a Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Altınkaynak, öğretmeni Hatice Hatipoğlu Ayhan, babası Gökhan, annesi Fatma, dedesi Ali ve babaannesi Satu Gökırmak eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-hasankeyf.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu