Yaşam

Bozüyük’te ‘Macbeth Abla’ oyununa ilgi yoğun oldu

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde üçüncü kez sanatseverlerle buluşan “Macbeth Abla”, Bozüyük Belediye Tiyatrosu’nun diğer dönem oyunları “Hayat Gazinosu”nun yanı sıra, sanatseverlerin de ilgisini çekerek kapalı gişe seyirciyle buluştu. ” ve “Kalbimdeki Pervane”.

ANKA’nın haberine göre, Gençlik Tiyatrosu ekibinin sahneye koyduğu oyun, sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi. Banliyödeki eski bir çeşmede geçen ve 9 farklı kadının yer aldığı oyunda, Kültür Projesi olarak Avrupa Birliği’nden gelen iki kişinin kadınlarla birlikte Shakespeare’in Macbeth adlı oyununu canlandırmak istemeleri ve bu kadınla birlikte Muhtarın kadınları para karşılığında tiyatro oynamaya ikna etmesi esprili bir dille anlatılıyor. .

Bozüyük Belediye Tiyatrosu’nun Şubat ayı programına göre, 13, 20 ve 27 Şubat Salı günleri saat 10.00’da “Kalbimdeki Pervane” adlı çocuk oyunu, “Hayat Gazinosu” adlı tek perdelik müzikli oyun ise minik tiyatroseverlerle buluşacak. “21 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de sahnelenecek. seyirci karşısına çıkacak.

(KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

haber-celebi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu