Haber

Menemen Belediyesi Tarihinin En Kapsamlı Yol Çalışması Başlıyor

Menemen Belediyesi, tarihinin en kapsamlı yol çalışması için harekete geçti.

Menemen Belediyesi Başkan Yardımcılığına atanmasıyla ilçede birçok ilke imza atan Aydın Pehlivan, ilçede yol seferberliği başlattı. Yapılan planlama ile birçok alanda yeni yol ve cadde çalışmaları yapılacak, kullanım sonrası yıpranan birçok yol da onarılacak, bakım ve onarımı yapılacak. İlçeye giriş çıkışlardan köylerine, merkezden cadde ortasına kadar ihtiyaç duyulan tüm alanlarda girilecek olan çalışmalarda 500 bin metrekare olmak üzere toplam 1 milyon metrekare yol yapılacak. metrekare sıcak asfalt, 500 bin metrekare parke ve bordür.

“Menemen’i geleceğe taşıyoruz”

Menemen’in 6 bin yıllık bir geçmişe sahip olduğunu sözlerine ekleyen Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Pehlivan, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Yol medeniyettir. Yol, insanlığın tarih boyunca hareket ederek, buluşarak bilim, sanat ve kültürü aktararak gelişmesini sağlamıştır. Tarihten günümüze silinmez izler bırakmış tüm medeniyetlere dönüp baktığımızda gördüğümüz ortak özellik, sahip oldukları, kurdukları ve korudukları yolları bu nedenle İpek olarak Yol güzergahı üzerinde bulunan ve bugün de aldığı güçle varlığını sürdüren nadide ilçemiz Menemen’i kalkındırmak ve güzelleştirmek için bir “Yol Seferberliği” başlatıyoruz. tarihten alıyor.Birçok bölgede aynı anda çalışmalara başladık.Altyapı ve üstyapının tüm işlerini sırayla bitireceğiz.Belediyenin çalışanı olan abilerime de çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

“Menemen her şeyin en iyisine layık”

Pehlivan, yayınladığı videoda güvenli ve konforlu yolların bir toplumun gelişmesi ve refahı için temel altyapı unsurlarından biri olduğuna dikkat çekerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Vatandaşlarımız rahat yollarda birbirine kolayca ulaşabilsin, Menemenimize ve sizlere yakışsın diye, ilçemizde yaşam kalitesi yükselsin diye 500 bin metrekare sıcak asfalt, 500 bin metrekare parke ve yer döşemesi yapıldı. Menemenimizin giriş çıkışlarından köylerine, merkezden cadde ortasına kadar toplam 1 milyon metrekarelik alanı kapsayan Menemen’de tarihimizin en kapsamlı yol çalışmasına başlıyoruz. Bizim için yol buluşmak demektir, yol faydadır, yol kalitedir, yol kolaylıktır.Bu yol seferberliği ile sevindirici sokak ve sokaklarımız daha yaşanır, daha konforlu, daha konforlu hale gelecek. çağdaş, daha inançlı ve müreffeh bir yarın olması en büyük dileğimizdir.Çünkü siz değerli hemşehrilerim her şeyin en iyisine layıksınız.Birlikte başlayıp birlikte başaracağız.Şimdiden başarılar.” – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu